12 Aralık 2011

Muradıma erdim...



Bugün yeni bir kitaba daha sahip oldum. Bizim kuruma başladığı günden beri her fırsatta başının etini yediğim arkadaşım sonunda bana Hakan Günday’ın ‘Az’ adlı kitabını aldı. Muradıma erdim yani. Ama kolay olmadı, nasıl mı?

Daha ofise ilk geldiği günlerde, tanışıklığımız geçmişe dayansa da, evleneceğimi söyleyince bana inanmamış ve bir markanın çatal bıçak ve tencere takımını gösteren dergi sayfasının altına ‘Tamam kız sen evlen ben sana alıcam’ bunları diyerek imza atmıştı. Geçen gün o imzalı kağıdın yırtılarak unutulması karşılığında bana bu kitabı aldı.

Hrant Dink'in kitabı bitince hemen buna başlayacağım. Benim ilk Hakan Günday okumam olacak. merakla bekliyorum...


Bu arada bana bugünlerde ofise koyduğum kumbara nedeni ile ‘modern dilenci’ diyorlar. Alınıyor muyum? Hayır. Kitap almaya giden her yol mübahtır, hele ki ben alamıyorsam….

4 yorum:

Leylak Dalı dedi ki...

Bunun aynı şekilde imzalanmışından benim de var, bugün başlayacağım. Ben Hakan Günday'ın bütün kitaplarını okudum. Biraz karanlık yazar ama iyi okutur.
Haydi bakalım kolay gele...

dersaadet dedi ki...

Evet sende de gördüm. İdefixe siparişi benimkisi de:) Bakalım, ben çok olumlu eleştiriler alıyorum Hakan Günday ile ilgili. Hatta Bursa'da yaşayan çok sevdiğim bir dostum yakın takipçisi. Beğeneceğimi düşünüyorum:)

Syhn dedi ki...

bende canıım, an itibariyle "ay büyümeden uyuyamam"ı sipariş ettim. bi kaç güne benim elimde olur adresini istedikten bi kaç gün sonra da modern dilencimizin elinde olur :)

dersaadet dedi ki...

Aman tanrım, yeni yıla yüzlerce kitapla giriyorum:)) Teşekkür ederim:)