04 Aralık 2010

Tebrikler! Nur topu gibi bir kaybın var...

Efendim uzun uzadıya anlatmayacağım. Sadece bugün, diyette geçirdiğim 6 günün sonunda kontrole gittim. Doktorum 1 kilo 300 gram verdiğimi söyledi. Az buldum, az olmadığını söyledi. Benden beklentisi geçen hafta 500 gram gibi bir şeydi. Beklentinin üstüne çıkmak güzel bir şey ama şu ayağımı yaralamasaydım da her gün spor yapsaydım ne iyi olurdu. O zaman daha sağlıklı vermiş olurdum kilomu. Ah ben ah ben. Haftaya daha da azalacağını söyledi kayıplarımın, benim hedefim ayda 5 kilo. Bakalım becerebilecek miyiz.

10 yorum:

ayci dedi ki...

becerirsin.
her hafta bir kilo verirsen.
en azindan ayda 4 kilo verirsin.

puahaha kendime güldüm.
ne gereksiz bir yorum oldu...zaten sen postta yazmissin ben niye tekrar ettiysem :)

dersaadet dedi ki...

Olsun olsun, moral olur bana:)

Profösör dedi ki...

Kesinlikle becerirsin. Sen sağlıklı olmaya kendini modlamışsın bir kere. aslına bakarsanız sen mutlu olmak istiyorsun. O kadar.

Hamit SEÇİL dedi ki...

Kilo vermek bisiklete binmekle ters orantılıdır. İlk birinci saatte 30 km yol alan bisiklet sürücüsü ikinci bir saatte 30 kilo metre yol alamayabilir ancal iyi bir diyetçi (ne demekse başka bir sıfat bulamadım) ikinci bir haftada 1,3 kg'den daha fazla kilo vereceği kesindir zira vucut artık ısınmış vucuttaki istenmeyen yağları atmaya heveslidir. Ve bir bakmışsınki üçüncü ayın sonunda mevsim ilk bahara döndüğünde tığ gibi bir gamze antalya sokaklarında saçlarını bahar rüzgarlarına bırakarak sokak sokak dolaşıyor. Peşinde de tüm canlılar :)

dersaadet dedi ki...

Ya Profösör,i sen niye benim mutsuz olduğumu düşünüyorsun sürekli:))) Ben mutsuız değilim, evet çoğu şeyden şikayet ederim ama mutsuz değilim:)

dersaadet dedi ki...

Hamitcimn, canlı mı dedin? Fatma'nın kedisi değil dimi bu bahsettiğin:))

Syhn dedi ki...

ii ii..
öyle hızla vermek ii değil zaten kilolar hızla verenler aynı hızla geri alıyor..
talimatlara uyi erisine karışma.. olacak olacak :)

Profösör dedi ki...

Şimdi inandım sana amentü dedim.

Godsyndrome dedi ki...

Hacoli buna cesaret etmen bile süper bişey bence benim de sigarayı bırakmam lazım ama azalatmaya bile iradem yok hem o dediğin de az değil vücudundan 1.5 litre kola şişesi eksilmiş gibi düşün az bişey mi lan müdür :D

dersaadet dedi ki...

Seyhan, olacak olacak:))Ben inanıyorum kendime...

Pröfösör, nihayet:))

Godsy, ben sigarayı bıraktım, Ağustos'tan beri içmiyorum. Darısı başına:))