18 Aralık 2010

Tatile 7 kala

Tatile çıkacağımı öğrendiğim ve biletimi aldığım günden beri içim içime sığmıyor. Hafta sonu eve iş götürüp, hafta içi yapacağım haberleri evde düzenlemeyi bile göze almışım, düşünün artık. Tek ve tek olan Pazar günü evde ‘ders’ çalışacağım.. Olsun, işin ucunda tamı tamına 10 günlük bir tatil var. Varsın bir Pazar dolu geçsin, ben önümüzdeki maçlara bakacağım.

Aslında Pazartesi gününden itibaren hafta pek bir şenlikli geçecek. Neden mi? Şöyle ki, ben yokken yayınlanacak olan ve bana ait olan birkaç sayfanın hazırlığını yapıp gitmem gerekecek. 3+3 eşittir 6. Tam 6 sayfa hazırlığı yapacağım bu hafta içinde. O arada bir Manavgat’a gideceğim, orada bir sayfa için cebelleşeceğim. Bu günümün tamamının orada geçmesi demek tabi.

Olsun, yine de olsun. Ben bu hafta çok ama çok çalışmaya razıyım. Yeter ki Cumartesi akşamı uçağım saatinde uçsun ve ben sağlam bir şekilde İstanbul’a inebileyim. Hiç sorun değil yani. Yok valla kendimi kandırmıyorum, sadece orada geçireceğim telefonsuz –yok telefonum açık olacak ama sorunlara kapatacağım kendimi- mutlu, sessiz, kalabalık, (tamam ikisi birbirine tezat ama ben böyle mutluyum), gezinti günlerin hayalini kuruyorum ve havalara uçuyorum.

Bana görgüsüz diyebilrisiniz ama Antalya’ya döndüğü mgünden beri haber takipleri dışında Antalya2nın dışına çıkmadığımı belirtmek isterim. Dolayısı ile nefes alabileceğüim bir alana kavuşacak olmanın sevincini yaşıyor ve bunu her yerde kırk milyon kere yineliyorum. Aşık olduğumu bile unutmuş durumdayım, o derece yani. Eh tabi gönül istiyor, O da gelsin İstanbul’a, falan filan ama nerdeee. Neyse bu konuya girmneyeceğim, henüz kendime bile yüzleşemediğim durumlar mevcut zira.

Tamam tamam burada kesiyorum, uzatmayacağım. Bu arada ben İstanbul’a gitmiş ve kalmış birisiyim amma velakin tadını çıkaramamışım. Akıl sağlığım hala yerinde iken kendimi doyurmak istiyorum. Önerebileceğiniz yerler var mı? Ben birkaç müze ve olmazsa olmaz Modern Sanatlar Müzesi’ne kesin gideceğim. Alacağım birkaç takı var da oradan. Ama sizin de önerilerinizi bekliyorum efendim…

Not: Doktor randevumu merak edenleriniz olabilir. Biliyorum, içinizde benim diyetimi takip edenler var:) Onlara diyeceğim şu ki, doktorum İstanbul’da olduğu için randevum Salı günü gerçekleşecek. Salı günü güzel haberler vereceğim kendime:)

2 yorum:

Profösör dedi ki...

İnşallah. biz beklemesini de biliriz.

dersaadet dedi ki...

Bekleyin beniii:)