05 Mart 2012

Blogumu beğendiniz mi? :))

Annem gençliğinde canı sıkıldığında hep evdeki eşyaların yerlerini değiştirirmiş. Bu eylem sırasında da sık sık bir şeyler kırarmış. Mekandaki eşyaların yeri değişince rahatlamış hissedermiş kendisini. Ben de evdeki eşyaların değil ama içimi döktüğüm bu mekanda küçük bir değişiklik yaptım. Beyaz sanki daha bir yakıştı bloguma. Daha bir ferah gösterdi. Sanki diğer şablondayken sıkışıp kalmıştım buraya. Sanki şimdi daha özgürüm. Ne diyeyim ben çok sevdim bu görünümünü blogumun.Birkaç ekleme daha yapmayı düşünüyorum. Mesela birçok okur blogunda gördüğüm 'ne okuyorum' bölümü de ekleyeceğim birazdan. Sabahtan beri canım sıkkındı ama şimdi çok mutluyum...

8 yorum:

Syhn dedi ki...

o okuyorum kısmını görünce sevdim ben zaten :D
bi de gerçekten sade ve beyaz şanlonlar seviyorum ben. benimkinden de anlaşıldığı üzere.

ve mutlu olmana mutlu oldum..

mutluluklarla dolu haftalar diliyorum ikimize de:)))))

dersaadet dedi ki...

Kıskandım sizden ne yapayım:))) Güzel dileklerin için (ikimiz için de) çok teşekkür ederim. ben de güzel güzel yıllar dileyeyim o zaman:)

birdelisevda dedi ki...

Çok ferah okunası:)

dersaadet dedi ki...

Teşekkür ederim:)

Leylak Dalı dedi ki...

Güzel olmuş güzel, anneannem uzun saçlı sakallı biri traş olduğunda "elin yüzün açılmış" derdi, aynen öyle olmuş. Güle güle kullan:))

dersaadet dedi ki...

İçim açıldı benim de:) Teşekkürler:)

Kiraz Limanı dedi ki...

O kitap var ya benim başucu kitabım.70'li yıllardaki hayatımız :)Çok sevdim bu yeni halini..Güle güle kullan..(Merak ediyorum saçını da değiştirdin mi :)

dersaadet dedi ki...

:))) Saçlarım hala aynı. Hatta üniversite bittiği yıldan beri aynı:) Teşekkür ederim, şimdi yine baktım pek bir beğendim:))