31 Temmuz 2011

Kısa kısa Cumartesi notları...

Cumartesi gününün üzerinden çok geçti biliyorum. Ama bazen hayat, hiç beklemediğiniz anlarda sizi sürprizle karşılayabiliyor. Biz de Cumartesi günü öyle bir sürprizle başladık güne.

Arkadaşımın bebeğinin nefes alma sorunu çıktı. O yüzden başka bir hastaneye kaldırıldı. Sadece sezaryenden sonra öpebildi bebeği, sonrası ayrılık malumunuz. Şimdi yoğun bakımda, en kısa zamanda çıkmasını diliyorum. Ki inanıyorum çıkacak, çünkü evde kardeşini dövmeyi bekleyen bir abi var.

Tanışma faslı gayet güzel geçti. Sabah ben tek başıma iki hastaneye de uğradım, aşksam da erkek arkadaşımla birlikte gittik. Akşam ziyaretinde “siz gidin dinlenin” diyen arkadaşıma erkek arkadaşımın annesi “ya sohbet ediyoruz ne güzel, ama tabi işleri varsa gitsinler” şeklinde yanıt vermesi pek hoştu. Ben pek sevdim kendisini. O da beni sevdi, yani galiba, yok yok sevmiştir, canım ben sevilmeyecek hatun muyum…

Not: Terledim, ama üzerimde açık renk bir şey olduğu için çakmadı kimse. Tabi saçlarım sırılsıklam oldu. Ama güzel haber, kekelemedim:)

6 yorum:

sünter dedi ki...

Bak merakla bekliyordum ben simdi bu postu...
Ama ilk cümleleri farkli olarak:(

Arkadasinin bebegine büyük gecmis olsun diyorum, minik bebegede acil sifalar diliyorum.Allah anneyede babayada güc versin.

Kekelemeden atlattin demek.Hah söyle sanada gecmis olsun o zaman:)
Bencede sevmistir. Zaten o sevmeme asamasi sonradan geliyor, demem tabiiki:))

Her sey gönlünüzce olsun...
sevgiler

dersaadet dedi ki...

Kekelemekten ziyade çok konuştum:)) İyi oldu ama şimdi daha sıkıntılı bir döneme giriyoruz:)) Teşiekkür ederim desteklerin için:)

Syhn dedi ki...

kekelemezsin tabii ;)
hatta ikinci görüşmede terlemezsin bile :))

Acil şifalar diliyorum meleğe...

dersaadet dedi ki...

:)) Bakalım bekleyip göreceğiz. Bu arada bebek için iyi temennilerine teşekkür ederim...

ayci dedi ki...

çünkü evde kardeşini dövmeyi bekleyen bir abi var.

MANYAKSIN :)

dersaadet dedi ki...

Haber vermeyi unuttum. Bizim ufaklık çıktı ve söylediğim gerçekleşiti. Abi şimdi kardeşinin karnına tekme atmak suretiyle 'gooollll' diye bağıran bir modda:))